lavicta

Binnen Nederland verzenden wij uw bestelling gratis.

Wij streven ernaar om uw lichaamsdroger binnen 5 dagen te leveren. Bij maatwerk wordt u per mail op de hoogte gebracht over de levertijd.

De Lavicta lichaamsdroger is te bedienen door de luchtdrukknop in te drukken.
Hoe Kan Ik De Lavicta Lichaamsdroger Aanzetten? De Lavicta lichaamsdroger heeft 3 standen:

1. Voorverwarmen
2. Lichaam drogen
3. Uit

Elke RAL-kleur die past bij uw badkamer, met de keuze voor een metallic effect.

De Lavicta lichaamsdroger is een gepatenteerd product, speciaal ontworpen voor veilig gebruik in de douche ruimte (IPX4).

Elke RAL-kleur die past bij uw badkamer, met de keuze voor een metallic effect.

De Lavicta lichaamsdroger is een gepatenteerd product, speciaal ontworpen voor veilig gebruik in de douche ruimte (IPX4).

Er zit standaard 2 jaar garantie op vanaf de dag van aankoop.

Wij werken met een landelijk netwerk van gekwalificeerde elektriciens zodat u er zeker van bent dat alles goed en veilig wordt aangesloten.

Het geluid van de Lavicta lichaamsdroger is circa 80 decibel op stand 1 en 90 decibel op stand 2. Dit valt te vergelijken met een föhn die op zijn hardst staat.

Lavicta biedt zelf geen installatie aan. Dit moet door een onafhankelijke partij worden gedaan. We kunnen u eventueel doorverwijzen naar elektriciens. De installatie duurt gemiddeld 2 tot 3 uur en kost tegen het gemiddelde landelijke uurtarief van een elektromonteur (€43,78 ex BTW) tussen de €75 en €150 ex BTW.


Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van de opdrachtnemer is beperkt tot nakoming van de garantieverplichtingen zoals omschreven. Bij niet-nakoming kan de opdrachtgever zelf of door een derde herstelwerkzaamheden uitvoeren op kosten van de opdrachtnemer, tot een maximum van 15% van de productprijs. Voor verdere details en uitzonderingen, zie de uitgebreide voorwaarden in artikel XII.


Overmacht

Onder overmacht verstaan wij omstandigheden die de nakoming van de overeenkomst blijvend of tijdelijk verhinderen, zoals oorlog, terrorisme, en andere ernstige bedrijfsstoringen. In geval van overmacht kan de opdrachtnemer de overeenkomst opschorten of ontbinden zonder schadevergoeding verschuldigd te zijn.


Geschillen

Alle geschillen die ontstaan uit of naar aanleiding van overeenkomsten worden beslecht door de bevoegde Nederlandse rechter.


Toepasselijk Recht

Op alle overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing, met uitsluiting van het Weens Koopverdrag.

Bestellingen En Marketing

Bestellingen van de lichaamsdroger door organisaties mogen door Lavicta B.V. worden gebruikt voor marketingdoeleinden, zoals gebruik van logo’s en publicaties.

producten

showroom

Lavicta B.V. Louis Braillelaan 80 2719 EK Zoetermeer Nederland
06 34 34 40 72
info@lavicta.nl

KvK-nummer: 74269208

BTW-nummer: NL859831917B01

2024 © Lavicta B.V. All Rights Reserved.

Screenshot 2024 05 28 161555 removebg preview 1
Scroll naar boven