lavicta

Retourneren

Wat is het retourbeleid?

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw LAVICTA lichaamsdroger, kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling of omruiling, mits het product in originele staat en verpakking is.

Hoe kan ik een product retourneren?

Neem contact op met de klantenservice: Stuur een e-mail naar onze klantenservice met uw ordernummer en reden van retour.
Ontvang een retourlabel: U ontvangt een retourlabel per e-mail dat u op het pakket kunt plakken.
Verpak het product: Zorg ervoor dat het product goed verpakt is in de originele verpakking om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen.
Stuur het pakket terug: Breng het pakket naar een postkantoor of afleverpunt zoals aangegeven in de retourinstructies.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

Binnen Nederland zijn de retourkosten gratis. Voor internationale retourzendingen kunnen er extra kosten van toepassing zijn. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de kosten van internationale retourzendingen.

Hoe lang duurt het om een terugbetaling te ontvangen?

Na ontvangst en inspectie van uw geretourneerde product, verwerken wij uw terugbetaling binnen 14 werkdagen. De terugbetaling zal worden uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode.

Kan ik een op maat gemaakt
product retourneren?

Op maat gemaakte producten kunnen alleen geretourneerd worden als er sprake is van een productiefout of beschadiging tijdens het transport. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie en om de retourprocedure te starten.

Wat moet ik doen als ik een defect of verkeerd product heb ontvangen?

Als u een defect of verkeerd product heeft ontvangen, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. Wij zullen ervoor zorgen dat het probleem snel wordt opgelost door een vervangend product te sturen of een volledige terugbetaling te verwerken.

Contact informatie

Voor vragen over retourzendingen kunt u contact opnemen met onze
klantenservice via:

Lavicta B.V.
Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer
Nederland
06 34 34 40 72
info@lavicta.nl

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en zullen ons best doen om eventuele problemen met uw bestelling snel en efficiënt op te lossen.

2024 © Lavicta B.V. All Rights Reserved.

Screenshot 2024 05 28 161555 removebg preview 1
Scroll naar boven