lavicta

Levering

Wat zijn de levertijden?

Na het plaatsen van uw bestelling streven wij ernaar om de LAVICTA lichaamsdroger binnen 5 werkdagen te leveren. Bij maatwerkproducten wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van de specifieke levertijd.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland verzenden wij uw bestelling gratis. Voor internationale leveringen kunnen er extra kosten van toepassing zijn. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over verzendkosten naar andere landen.

Leveringsprocedure:

  • Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail met een trackingnummer, zodat u uw pakket kunt volgen.
  • Indien u niet thuis bent op het moment van levering, zal de bezorger een bericht achterlaten met instructies voor een tweede bezorgpoging of afhalen bij een afhaalpunt.

Maatwerkbestellingen:

Voor bestellingen met speciale wensen of aanpassingen (bijv. specifieke RAL-kleuren of metallic effecten), kunnen de levertijden afwijken. Wij houden u via e-mail op de hoogte van de verwachte levertijd van uw maatwerkproduct.

Problemen met levering:

Mocht er een probleem zijn met de levering van uw bestelling (bijvoorbeeld vertraging of beschadiging tijdens transport), neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Wij zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en u verder te helpen.

Wij streven ernaar om uw bestelling snel en in perfecte staat bij u af te leveren. Heeft u vragen of speciale wensen met betrekking tot de levering, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

2024 © Lavicta B.V. All Rights Reserved.

Screenshot 2024 05 28 161555 removebg preview 1
Scroll naar boven