De LAVICTA Lichaamsdroger – uw partner voor meer zelfstandigheid en comfort tijdens het douchen.

Contact Info

Voor de particulier
Wil jij ook weer met een gerust hart kunnen douchen?

Als je een dagje ouder wordt, wordt douchen steeds minder fijn. Want: na een warme douche moet je je nog afdrogen… Verkrampte spieren door de kou, pijnlijke huid, en wat dacht je van uitglijden? Douchen wordt een deel van de dag waar je steeds meer tegenop ziet. Je probeert het te accepteren: ‘als je ouder wordt is nu eenmaal niet alles meer zo makkelijk als vroeger’. Zo wil jij toch niet denken? Juist als je een dagje ouder wordt moet het leven toch makkelijk kunnen zijn?

Stel je voor dat je na een lange dag onder de douche stapt…

Je draait de kraan open, en met een druk op de knop stroomt je doucheruimte vol met een heerlijke warme lucht. Deze warmte geeft je een zalig gevoel van ontspanning en comfort. Zelfs als je de douche uitzet, blijf je omhuld door die heerlijke warmte… Je drukt nog een keer op de knop. De droogfunctie. Zonder dat je je zorgen hoeft te maken over spierverkrampende kou en een harde handdoek, ben je binnen een paar minuten van top tot teen afgedroogd. Eindelijk weer kan jij jezelf verwennen met een ontspannen, kalmerende douche.

Hoe we jou deze ervaring kunnen bieden?
Met de LAVICTA Lichaamsdroger

Onze lichaamsdroger droogt je binnen enkele minuten helemaal af.

De lichaamsdroger heeft maar 1 knop. Dus geen moeilijke techniek. Gewoon 2 keer op de knop drukken, en binnen enkele minuten ben je droog!

Voordelen LAVICTA Lichaamsdroger
Onderzoek heeft aangetoond dat gebruik van de lichaamsdroger een besparing van 24 uur zorg per bewoner oplevert per maand. Ongelofelijk, 24 uur per maand! In de Klokkenbelt, een locatie van Interakt Contour, zijn verschillende innovatieve technologische producten en hulpmiddelen ingezet. Uit hun onderzoek komt deze zorgbesparing door gebruik van de lichaamsdroger duidelijk naar voren. Bron: Volwaardig leven, 2022.
Gebruik van de LAVICTA lichaamsdroger is een investering op de lange termijn. Het bespaart tijd, geld en het milieu: geen handdoeken meer wassen en drogen
Duurzaam voor het milieu, minder C02 uitstoot van uw wasmachine en wasdroger. Daarnaast bespaart het ook nog eens 60 liter water per wasbeurt en de aanschaf van wasmiddelen!
Een gladde badkamervloer is een zeer beduidende oorzaak van ongelukken. Met behulp van onze lichaamsdroger kunt u comfortabel en veilig drogen.
Tot slot geeft het mensen die ondersteuning nodig hebben bij het douchen hun eigenwaarde, zelfredzaamheid en onafhankelijkheid terug.
Getuigenis
Wat onze klanten zeggen
 Duurzaam drogen voor een schonere wereld
Met de LAVICTA BODY DRYER bespaart u water + energieverbruik + CO2-uitstoot, maar vermindert u ook de chemische wasmiddelen die in de oceanen vrijkomen.
nl_NLDutch