loading

De LAVICTA Lichaamsdroger – uw partner voor meer zelfstandigheid en comfort tijdens het douchen.

Contact Info

Over Lavicta
Wij willen afdrogen fijn en veilig maken voor iedereen.

Ouderen en minder mobiele mensen zien vaak enorm op tegen afdrogen na het douchen. Daar brengen wij verandering in!

Wij zijn op een missie…

om op een milieubewuste manier bij te dragen aan het levensgemak van onze klanten. Levensgemak om langer zelfstandig te kunnen functioneren. 

 

Drijfveren van Lavicta:

Inflatie, hoge energiekosten en toenemende zorgen over de toekomst van onze planeet, maken de wasmachine een groot probleem. De grote hoeveelheid water- en energieverbruik maken wassen en drogen onbetaalbaar. En dan is het ook nog eens super vervuilend voor de oceaan.

Door vergrijzing komt er een steeds grotere druk op de zorg. Voor minder mobiele mensen is het een droom als zij hun dagelijkse bezigheden zelfstandig kunnen blijven doen. Voor zorgverleners scheelt dit ook enorm veel drukte en stress.

Deze drijfveren hebben ertoe geleid dat we Lavicta zijn begonnen. De lichaamsdroger / Body Dryer is speciaal ontworpen om het lichaam veilig en snel te drogen, zonder dat je hiervoor handdoeken hoeft te gebruiken die je na gebruik moet wassen. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar ook water en energie.

Wil jij de voordelen van Lavicta lichaamsdroger zelf ervaren?

We werken samen met leveranciers die duurzame materialen en productiemethoden gebruiken, zodat we samen kunnen bijdragen aan een schonere en gezondere planeet.

“Lavicta is een samenvoeging van twee Latijnse woorden, Lava betekent ‘wassen’ en Ictus betekent ‘blazen’.”

Bij ons staat de klant centraal: we willen ervoor zorgen dat jij je goed voelt bij jouw aankoop. Daarom leggen we een grote focus op alle voordelen die Lavicta voor jou en Moeder Natuur te bieden heeft.

We staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen!

Getuigenis
Wat onze klanten zeggen
 Duurzaam drogen voor een schonere wereld
Met de LAVICTA BODY DRYER bespaart u water + energieverbruik + CO2-uitstoot, maar vermindert u ook de chemische wasmiddelen die in de oceanen vrijkomen.
nl_NLDutch