Veel gestelde vragen

Hier vindt u het antwoord op enkele van de meest gestelde vragen. Als u vragen heeft die hier niet beantwoord worden, stuur dan gerust een bericht.

Binnen Nederland verzenden wij uw bestelling gratis

Als u de lichaamsdroger bsteld heeft, dan streven wij ernaar om deze binnen 5 dagen te kunnen leveren.

*let op, bij maatwerk wordt u per mail op de hoogte gebracht met betrekking tot de levertijd.

De Lavicta lichaamsdroger is te bedienen door de luchtdrukknop in te drukken.

De Lavicta lichaamsdroger heeft 3 standen> stand 1 voorverwarmen> stand 2 lichaam drogen> stand 3 uit.

Elke RAL kleur die past bij uw badkamer + de keuze voor een metallic effect.

De Lavicta lichaamsdroger is een gepatenteerd product speciaal ontworpen voor veilig gebruik in de douche ruimte. IPX4
Er zit standaard 3 jaar garantie op vanaf de dag van aankoop.
Wij werken met een landelijk netwerk gekwalificeerde elektriciens zodat u er zeker van bent dat alles goed en veilig wordt aangesloten.

Het geluid van de Lavicta lichaamsdroger op stand 1 is circa 80 decibel en op stand 2 90 decibel. Dit valt te vergelijken met een föhn die op ze hardst staat.

Lavicta is niet verzekerd voor het ophangen en aansluiten. Dit zal dan door een onafhankelijke partij gedaan moeten worden.

We kunnen eventueel klanten doorverwijzen. De tijd van ophanging is per elektricien verschillend. De body dryer zelf is binnen 30 min opgehangen. De snoer van de lichaamsdroger moet echter buiten de badkamer worden verwerkt en aangesloten op een stroompunt met een isolator ertussen.

Iemand die ervaren is, kan het dus binnen een uur plaatsen. Iemand die minder ervaren is 3 uur. Het ligt natuurlijk ook wat de klant wilt en hoe mooi hij het afgewerkt wilt hebben, dat kost extra.

Het gemiddelde landelijke uurtarief van een elektromonteur is € 43,78 ex BTW. Eerst hebben we naar de landelijke uurtarieven gekeken, onafhankelijk van provincie en grootte van bedrijf. Hieruit kwam naar voren dat een elektricien in Nederland gemiddeld € 43,78 per uur ex BTW vraagt.

Tussen 37 & 47 euro per uur ZZPér

Tussen 47 & 75 euro per uur MKB-er

Het kost gemiddeld 2 tot 3 uur om de lichaamsdroger te installeren tegen het gemiddeld uurtarief van een elektromonteur.