Wie zijn wij?

Wie zijn wij? 1

De lavicta lichaamsdroger is het nieuwste product op het gebied van milieu- en kostenbesparende innovaties in huis. Lavicta is een samenvoeging van twee latijnse woorden, Lava betekend ‘wassen’ en Ictus betekend ‘blazen’. Dit omschrijft perfect de innovatie die wij bieden, de bodydryer.


De bodydryer vervangt de traditionele handdoek na het douchen en dit brengt vele voordelen met zich mee. Door handdoeken te vervangen voor warme blazende lucht, met een bodydryer, wordt veel geld en werk bespaard. Het is zelfs negen keer goedkoper dan wanneer er handdoeken worden gebruikt, zoals u hier kunt lezen. Daarnaast hoeft er geen tijd en moeite meer gestoken te worden in het wassen, drogen en vouwen van de handdoeken. De kostenbesparende voordelen overlappen met voordelen op het gebied van milieubewustzijn, zoals u hier kunt lezen. Deze voordelen kunnen op particulier niveau bereikt worden en op grootschalig niveau, zoals in bedrijven en instanties.

Deze Bodydryer wordt voor het eerst in Nederland geïntroduceerd, dit doen wij vanuit de motivatie om de wereld een stukje beter te maken. Door mensen bewust te maken en direct een hulpmiddel aan te bieden, hopen wij zowel de klanten, als de aarde te helpen.

Het verbeteren van de wereld met de bodydyers begint bij de service die wij bieden. Bij Lavicta staat een goede service hoog in het vaandel, Lavicta werkt samen met een landelijk netwerk van elektriciens die steeds meer expertise krijgen op het gebied van bodydryer installaties. Ook worden Nederlandstalige handboeken bij de producten door Lavicta verzorgd. Daarnaast staat onze klantenservice altijd klaar om vragen te beantwoorden en  meer productinformatie te verschaffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *